При трансформацията си от актриса в кралска особа Меган Маркъл e направила

...
При трансформацията си от актриса в кралска особа Меган Маркъл e направила
Коментари Харесай

Хитрият козметичен трик на Меган Маркъл, за който никой не предполагаше

При трансформацията си от актриса в кралска персона Меган Маркъл e направила някои интересни фешън ходове – някои от тях са взети назаем от принцеса Даяна или Кейт Мидълтън, а до някои е стигнала сама.

По време на формалните си задължения като херцогиня Маркъл се отличаваше с повърхностно вдигнатата си коса и положителното количество руж, само че се оказва, че тя e употребила и трик за обрисуване на устните над естествената им линия , който множеството от нас несъмнено не са забелязвали.

 Меган Маркъл грим Getty

Техниката в действителност не е нищо ново, само че в множеството случаи има неприятна известност , най-много с помощта на неособено красивия метод за използването ѝ през 90-те години.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
Напоследък обаче този способ се употребява по-незабележимо, с цел да накара устните да наподобяват по-пълни, само че без прибавяне на цвят.

Така и Меган ползва трика толкоз внимателно, че спомагателната интервенция съвсем не се вижда , а носи натурален тип.

По този мотив звездният гримьор Ники Уолф споделя по какъв начин да създадем устните си по-обемни без да наподобяват изкуствено – вижте препоръките му в галерията:
 Как да последваш трика на Меган Маркъл за по-плътни устни  Как да последваш трика на Меган Маркъл за по-плътни устни  Как да последваш трика на Меган Маркъл за по-плътни устни  Как да последваш трика на Меган Маркъл за по-плътни устни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР